Ocean of Beauty

De Salon

In mijn salon werk ik met kwalitatief hoogwaardige producten van Mineral Care die aan de hoogste normen voldoen. In mijn salon gebruik ik uitsluitend producten die bestaan uit zuivere natuur producten, zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen. Voor ieder huidtype bestaat er een aparte lijn die door mij speciaal wordt toegespitst op u huidtype.

Tijdens mijn behandelingen besteed ik veel aandacht aan details. Een goed verzorgde huid en mooi gevormde wenkbrauwen zijn bijvoorbeeld erg belangrijk voor een verzorgd uiterlijk. Ik heb er dan ook plezier in om te kijken wat bij uw gezicht past en voor uw huid nodig is.

In mijn salon probeer ik een rustige, maar toch gezellige sfeer te creƫren. Nog steeds geeft het mij voldoening als ik na afloop van een behandeling iemand tevreden in de spiegel zie kijken en ontspannen zie vertrekken.

Leeuweriksweg 52
5402 XD Uden
Tel.: 06-29078730
info@oceanofbeauty.nl
Wist u dat...

Schoonheidssalon Ocean of Beauty ook op social media actief is? Ocean of Beauty plaatst regelmatig nieuwe acties op Facebook. Als u hiervan op de hoogte wilt blijven hoeft u alleen maar de pagina te "liken" . U krijgt dan automatisch de nieuwste acties op uw overzichtspagina te zien. Zo blijft u nog makkelijker op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Sinds 2005 heb ik mijn eigen schoonheidssalon, iets waar ik al jaren van droomde. Al heel jong ontdekte ik het vak schoonheidsspecialiste. Natuurlijk wist ik op dat moment nog niet zo heel veel over het vak, maar dat mooi maken leek mij wel wat...

Ik kwam er al snel achter dat het vak niet alleen om schoonheid draait.
Regelmatig een schoonheidssalon bezoeken is ook heel goed voor je innerlijke rust!
Want er goed uitzien, is je goed voelen en daar draait het om!