Ocean of Beauty

 

Hoe werkt een Teeth Whitening behandeling bij Ocean of Beauty?

Wij werken niet (zoals de meeste salons die een teeth whitening behandeling geven) met mondspreiders, dit is onaangenaam en meestal zit men 3 x 20 minuten in de stoel en is er weinig tot geen resultaat. Wij werken met een uniek wereldwijd gepatenteerd Pre-Filled Teeth Whitening systeem waarin de mondbitjes al gevuld zijn met een unieke samengestelde whitening gel en waarin je op een comfortabele wijze een resultaat haalt van 5 – 15 tinten lichter in slechts 20 minuten. IS EEN TEETH WHITENING BEHANDELING BIJ OCEAN OF BEAUTY VEILIG? Wij werken uitsluitend met een unieke peroxidevrije wereldwijde gepatendeerde Teeth Whitening formule, deze is veilig en geschikt voor gevoelige tanden en kan probleemloos herhaald worden.

Kun je de Teeth Whitening behandeling ook toepassen op onderstaande onderdelen?

Bij ons kun je ook jou vullingen, kronen of kunstgebit behandelen. HOE LICHT WORDEN MIJN TANDEN? Na een Teeth Whitening behandeling  met onze unieke formule, kunnen jouw tanden 4 – 15 tinten lichter worden in slechts 20 minuten. Tanden en kiezen zijn opgebouwd uit tandbeen en glazuur. De kleur en dikte van het tandbeen bepalen voornamelijk de kleur van een tand of kies, het glazuur is vrijwel doorzichtig. De kleur van het tandbeen is erfelijk bepaald, waardoor de één wittere tanden heeft dan de ander. Over het algemeen zijn hoektanden van nature iets geler van kleur. Dit komt omdat de laag tandbeen van de hoektanden dikker is. Door veranderingen in het tandbeen kunnen verkleuringen aan tanden en kiezen optreden.

Wat is belangrijk na een Teeth Whitening behandeling bij Smilingworld?

Na een Teeth Whitening Behandeling met onze unieke formule is het belangrijjk om op te letten wat u de komende 24 uur eet & drinkt, de tanden zijn bevattelijker voor kleurstoffen ( geen koffie, thee, rode wijn, cola of rode sauzen ). Wij adviseren om de 3 uur na een Teeth Whitening Behandeling alleen maar water of melk te drinken ( dus eet vooraf ).

Hoe houd je je tanden licht?

Met onze CHAR4SMILE activated charcoal teeth whitening poeder ( op basis van houtskool ) houdt je langer je tanden licht door deze krachtige natuurlijke activated charcoal wat niet schadelijk is voor je tanden en tandvlees en waarmee je een frissere adem krijgt onderhoud jij jou gebit. Wil jij ook stralen? of samen met jou moeder/vader/broer/zus of viend(in)nen?

Leeuweriksweg 52
5402 XD Uden
Tel.: 06-29078730
info@oceanofbeauty.nl
Wist u dat...

Schoonheidssalon Ocean of Beauty ook op social media actief is? Ocean of Beauty plaatst regelmatig nieuwe acties op Facebook. Als u hiervan op de hoogte wilt blijven hoeft u alleen maar de pagina te "liken" . U krijgt dan automatisch de nieuwste acties op uw overzichtspagina te zien. Zo blijft u nog makkelijker op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen!

Sinds 2005 heb ik mijn eigen schoonheidssalon, iets waar ik al jaren van droomde. Al heel jong ontdekte ik het vak schoonheidsspecialiste. Natuurlijk wist ik op dat moment nog niet zo heel veel over het vak, maar dat mooi maken leek mij wel wat...

Ik kwam er al snel achter dat het vak niet alleen om schoonheid draait.
Regelmatig een schoonheidssalon bezoeken is ook heel goed voor je innerlijke rust!
Want er goed uitzien, is je goed voelen en daar draait het om!